Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Δυσαρεστημένος με Κολοβό ο Σίλβα


Δυσαρεστημένος από την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις, ο Δημήτρης Κολοβός είναι ο Μάρκο Σίλβα και για αυτό το λόγο έχει αφήσει εκτός αποστολής στα τελευταία ματς.


Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τον Δημήτρη Κολοβό και την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις, ο Μάρκο Σίλβα με αποτέλεσμα σύμφωνα με τη «Live Sport» να επιλέγει να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Εκείνο που φαίνεται να προβληματίζει τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η συμπεριφορά του 23χρονου στις προπονήσεις και το γεγονός ότι δεν προσπαθεί όσο μπορεί, κάτι που τον αφήνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Τώρα, όσον αφορά τα μεταγραφικά, συνεχίζονται να φτάνουν στους «ερυθρολεύκους» προτάσεις από το εξωτερικό.

Ανάμεσα στους παίκτες που προτάθηκαν είναι και 22χρονους, θηριώδης στόπερ της Τσάρλτον, Μουχαμαντού Νάμπι Σαρ.


Ο παίκτης είναι ένα από τα «παιδιά» του Μάρκο Σίλβα και ήταν επιλογή του Πορτογάλου πέρσι στη Σπόρτινγκ, ο οποίος είχε 18 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποχώρηση του παίκτη από τον αγγλικό σύλλογο δε, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Επιπλέον στους πρωταθλητές φαίνεται πως αρέσει και ο Ουάρντα του Παναιτωλικού, χωρίς να είναι σίγουρο το ότι θα γίνει απαραίτητα κρούση για την απόκτηση του.

Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό τον έχουν στο στόχαστρο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, αφού είναι παίκτης με εξαιρετική τεχνική και πάθος, ενώ βοηθάει πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου