Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Το πλάνο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν


«Μάζεμα» του υπάρχοντος ρόστερ και ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν ενίσχυσή του επιθυμούν ο Μάρκο Σίλβα και η διοίκηση του Ολυμπιακού.


Εν όψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Ολυμπιακό φαίνεται πως προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ» ο Κώστας Νικολακόπουλος, πρόθεση των ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ και του Μάρκο Σίλβα είναι πρώτα από όλα να «μαζευτεί» το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και να μην υπάρχουν συνολικά 50 με 60 παίκτες από τους οποίους αρκετοί θα δίνονται δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Άλλωστε, σε αυτή την κατεύθυνση προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις – πωλήσεις των Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ, Διαμαντάκου τον περασμένο Γενάρη, ενώ κάτι ανάλογα θα συμβεί και με τον Μπενίτες.

Ο Σίλβα φέρεται να έχει συζητήσει με τη διοίκηση για τους παίκτες που δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, όμως θέλει πρώτα να περάσουν οι αγώνες για το Κύπελλο και στη συνέχεια να υπάρξουν οι σχετικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους.

Όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν το καλοκαίρι, δηλαδή οι πρωτοκλασάτοι παίκτες που θα φύγουν, ανάλογα θα κινηθεί και η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον Πορτογάλο προπονητή.


Επιμέλεια: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου