Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Έτοιμος για την Κούπα!


Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη (18:30, Novasports1) στο Ρέντη με τον ΑΟ Θήρας, στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ γυναικών και με νίκη στέφεται Πρωταθλητής. 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας, την Πέμπτη στις 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών και θέλει την τρίτη σερί νίκη του στους τελικούς, για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το τέταρτο διαδοχικό νταμπλ. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της nova και συγκεκριμένα από το κανάλι novasports 1. O προπονητής των ερυθρόλευκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του.
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr : 
«Το λιγότερο που περιμένω από τις αθλήτριες μου είναι να δείξουν το ίδιο σοβαρό πρόσωπο που είχαν και στα δυο προηγούμενα ματς, με την ίδια συγκέντρωση και πειθαρχεία έτσι ώστε να πετύχουμε την τρίτη νίκη που χρειαζόμαστε, για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.»
Στέλλα Χριστοδούλου: «Θέλουμε να σηκώσουμε το Πρωτάθλημα στην έδρα μας»
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr:
«Το ότι προηγούμαστε με 2-0 στις νίκες δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, γιατί η Σαντορίνη διαθέτει μια πολύ δυνατή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές και συγκεντρωμένες στον στόχο μας, που είναι φυσικά η νίκη, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας μετά από δυο χρόνια, μιας και πέρσι τελειώσαμε τους τελικούς στην έδρα του Παναθηναϊκού και να ζήσουμε ξανά αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που είμαι σίγουρη ότι θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου