Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Και ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Λουίς Κάρλος;


«Βλέπει» τον Λουίς Κάρλος ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου και ενώ το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου έχει «παίξει» και για την ΑΕΚ.


Στη λίστα των ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Λουίς Κάρλος προστέθηκε ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Record». Το συμβόλαιο 31χρονου μέσου με τη Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι και εκτιμάται ότι δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, παρότι τον θέλει ο νυν προπονητής του, Πάουλο Φονσέκα.

Μεταξύ άλλων έχουν δείξει ενδιαφέρον η πρώην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Παράλληλα, τον έχει τσεκάρει και η ΑΕΚ. Αρχές του μήνα βρέθηκαν στην Πορτογαλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και παρακολούθησαν από κοντά το Μπενφίκα-Μπράγκα για να δουν τον Λουίς Κάρλος, που φέτος μετρά συνολικά 40 συμμετοχές, χωρίς γκολ αλλά με τρεις ασίστ.


Φαίνεται πως έχει γίνει και επαφή της Ένωσης με τον μάνατζερ του παίκτη, Κιμ Ριμπέιρο, που εκπροσωπεί και τους Σιμόες, Μπαρμπόσα. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην «A’ Bola» τα λεφτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός ικανοποιούν τον έμπειρο μέσο, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι αυτό αρκεί για να πει το «ναι».

inner

Επιμέλεια: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου