Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Έτοιμος για την 4η «μάχη»!


Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη στη Πυλαία, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13/4, 18:00, novasports1HD), στον 4ο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες απέδειξαν για μια ακόμα φορά στο παιχνίδι της Δευτέρας όπου μείωσαν σε 2-1 την σειρά, ότι διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και το γεγονός αυτό θέλουν να επιβεβαιώσουν ξανά την Τετάρτη για να επιστρέψει η σειρά στο Ρέντη με τον 5ο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (18/4, 20:30). Στις τάξεις του Ολυμπιακού άπαντες έχουν αφήσει πίσω τους την επικράτηση στον 3ο ημιτελικό και η προσοχή τους είναι εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στο 4ο παιχνίδι για το οποίο επικρατεί πίστη και αισιοδοξία στο θετικό αποτέλεσμα.
Τσουκ: «Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»
Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στον 3ο ημιτελικό Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Από το μυαλό μας έχει ήδη… διαγραφεί η χθεσινή νίκη και η προσοχή μας βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς. Ακόμα είμαστε πίσω 2-1 στις νίκες και οφείλουμε να κερδίσουμε μια ακόμα φορά στην Πυλαία για να επιστρέψει η σειρά στο Ρέντη. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Θέλουμε την Τετάρτη να κάνουμε το δεύτερο βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου