Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Υποδέχεται τον Αθηναϊκό


Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου φιλοξενεί την Κυριακή (14:30) τον Αθηναϊκό στο πλαίσιο των ημιτελικών του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη με την οποία θα περάσει στους τελικούς  
Με στόχο την νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει την Κυριακή (14:30) τον Αθηναϊκό στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Στις Κυπελλούχες Ελλάδας που έχουν να αγωνιστούν από τις 28 Μαρτίου, όταν εξασφάλισαν την πρόκριση στους ημιτελικούς με την άνετη νίκη (100-61) κόντρα στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, αρκεί μια επικράτηση για να περάσουν στους τελικούς αφού μεταφέρονται στη σειρά οι δυο νίκες που πέτυχαν επί του Αθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για την προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.
Καπογιάννη: «Δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα»
Στις δηλώσεις της στο osfp.gr η Ελένη Καπογιάννη τόνισε τα εξής:  «Προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε… εγρήγορση γιατί έχουμε μεγάλη αποχή από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ο αγωνιστικός ρυθμός. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, προπονούμαστε καλά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου