Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Φιλικό της Κ-17 με τη Σχολή Σικάγο!


Το τελευταίο παιχνίδι στην Ελλάδα. 
Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη η ομάδα της Σχολής μας από το Σικάγο. Αντίπαλος της ήταν η Κ-17 της Ακαδημίας η οποία δεν είχε επίσημο αγώνα το Σαββατοκύριακο και πραγματοποίησε ένα δυνατό τεστ με την Σχολή μας. 
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 3-0 (Βαλοτάσιος, Μανωλάκης, Αμπάρα) αλλά η Σχολή Σικάγο είχε ευκαιρίες να πετύχει και εκείνη γκολ όντας όμως άτυχη στην τελική προσπάθεια. 
Πριν από την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας της Σχολής Ισμαέλ Κοντρέρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της Κ-17 ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το φιλικό παιχνίδι. Επίσης αντιπροσωπεία από τη Σχολή μας στη Λεμεσό που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα και θα δώσει φιλικά παιχνίδια την Δευτέρα με τη Σχολή Βάρης, τίμησε την Σχολή Σικάγο και τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Κοσμά. 
Ο προπονητής της Κ-17 Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για την επίσκεψη της Σχολής Σικάγο σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει Ακαδημία στις ΗΠΑ η οποία δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είδαμε στα παιχνίδια που έδωσαν με την Ακαδημία πως η Σχολή μας έχει καλό υλικό και ότι οι προπονητές δουλεύουν για να έχουν ψηλά τον Ολυμπιακό και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πιστεύω όλα τα μέλη της αποστολής είδαν και έμαθαν πολλά στην Ελλάδα και τους περιμένουμε εκ νέου στην πόλη που γέννησε τον Ολυμπιακό, τον Πειραιά". 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μιρτσέκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Κ-17: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Παπαδογιωργάκης, Γιανναράκης, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Αμπάρα, Χατζηιωαννίδης, Μανωλάκης, Βαλοτάσιος, Γκλεγκλές/ Τσιντώνης, Καραχάνας. 
Σχολή Σικάγο:  Μπάντερτσερ, Γκέιμπ, Κοντρέρας, Κρουζ, Ορτίζ, Ντε Αουίλα, Μίτσελ, Γκόμεζ, Σάντσεζ, Γουντγουόρελ, Σάντεζ, Κοντρέρας, Χερντάντεζ, Βούρης, Μπάργκας, Αρεκίνγκα, Πραχ, Καρντένας, Λιεβάνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου