Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός με 2-0 του ΠΑΟΚ με γκολ των Γεωργαντή, Μπουλάρι.  
Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες στέφτηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας επικράτησε με2-0 του ΠΑΟΚ στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 και κατέκτησε το 2ο Πρωτάθλημα της ιστορίας στους Παίδες. 

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι και φέτος πρωταγωνίστρια στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League αφού μετά από το Κ-20 κερδίζει και το Κ-15 και έχει να δώσει την μάχη της στο Final-4 του Κ-17 στο Περιστέρι για τον 3ο τίτλο! 

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα και πέτυχε το 1ο γκολ στο 50' με τον Αλέκο Γεωργαντή. Ο Ράμα βγάζει ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Γεωργαντής που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα "έγραψε" το 1-0 με σουτ!  Η ομάδα μας πίεσε για να πετύχει και 2ο και το έκανε με τον Εμιλιάνο Μπουλάρι που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα ο οποίος στο 78' μέσα από την περιοχή "εκτέλεσε" τον Ταλιχμανίδη! 

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη είχε και δοκάρι στο 66' με τον Μούγιο ενώ δοκάρι είχε στο 53' με τον Μουτζούρη και ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έκανε συνολικά πολύ καλό και οργανωμένο παιχνίδι ενώ ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις και "ξεσπάσματα" κάποιων παικτών του. 

Το "φιλμ" του αγώνα: 
5' Σουτ του Τσέργα έξω από την περιοχή αποκρούει ο Ταλιχμανίδης 
19' Δυνατό σουτ του Πουρνάρα αλλά αποκρούει ο Βεζύρη

31' Καλή προσπάθεια του ΠΑΟΚ με σουτ του Βρακά μέσα από την περιοχή να καταλήγει στα χέρια του Βεζύρη!

50' 1-0 ΓΚΟΛ Ο Αλέκος Γεωργαντής σκοράρει για τον Ολυμπιακό
53' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Μουτζούρη!
66' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό ο Μούγιος! 
78' 2-0 ΓΚΟΛ Ο Μπουλάρι σκοράρει για τον Ολυμπιακό. 
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63' Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57' Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41' Μπαταλάμας -78' Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51' Μπούμπα). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57' Τσακίρης), Τσέργας (78' Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74' Τασιάς), Φέκκας (63' Μπουλάρι), Μούγιος (80' Κουλουριώτης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου