Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πιάτσα: «Αν θέλει να μας νικήσει ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα»





Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα.

Αρχικά είπε:


«Δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό από το προηγούμενο ματς. Ήμασταν 2-2 και στο προηγούμενο παιχνίδι, πιστεύω πως κάναμε μεγάλο λάθος στο πρώτο ματς. Αλλά η ομάδα μας έπαιξε στο επίπεδό της, παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 3-1 αλλά όχι 3-2, αλλά στο τρίτο σετ το χάσαμε ηλίθια, αλλά καλύτερα ίσως έτσι γιατί η ομάδα πρέπει να έχει την απόλυτη συγκέντρωση».

Και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά, για αυτό άλλωστε τα 3 από τα 6 ματς τελείωσαν 3-2. Δεν είναι έκπληξη για εμένα που παίζουμε πολύ ώρα, πρέπει να παίξουμε γιατί το επόμενο παιχνίδι θα είναι ένα ακόμη που θα πρέπει να αποδείξουμε πως μπορούμε να αντέξουμε πολύ ώρα. Εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει, θα πρέπει να παίξει καλύτερα από ό,τι σήμερα».

Για να προσθέσει:


«Εμείς αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι ότι είμαστε εδώ. Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τα σχόλια, όλοι έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα 3-0 σετ. Δείξαμε όμως πως είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι και μειώσαμε τη σειρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου