Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έμεινε "ζωντανός" ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ από τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο PAOK Sports Arena, αλλά έκανε μία ακόμα ανατροπή επικράτησε με 3-2 και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό.


Με όπλο τους το σερβίς και ένα Τσουκ να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και μείωσε την ημιτελική σειρά της Volleyleague σε 2-1 με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (13/4, 18.00).

Οι ερυθρόλευκοι και πάλι βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ, αλλά με το μπλοκ - άμυνα τους να ανεβαίνει κατακόρυφα κατάφεραν να πάρουν το ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στα kill block, αλλά στο τέλος κατάφερε να φτάσει τον ΠΑΟΚ στα 13 έχοντας έξι στα τελευταία δύο σετ του ματς.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είχε σε κακή ημέρα τους δύο Κουβανούς του. Σεπέδα και Χιμένες έμειναν χαμηλά στην αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση με τον δεύτερο να κάνει καθοριστικά λάθη στο τέλος του δεύτερου σετ.

Στα αξιοσημείωτα ότι και πάλι στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση με αντικείμενα να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο.
  

Τα σετ: 25-21, 24-26, 25-23, 17-25, 8-15

Επιμέλεια: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου