Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Για το 2-0 και την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Παρασκευή 22/4 (20:00, Novasports4) στο Παπαστράτειο ως τυπικά φιλοξενούμενος με τον Εθνικό. 

Την δεύτερη νίκη του απέναντι στον Εθνικό, θα διεκδικήσει την Παρασκευή 22/4 στις 20:00 ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος στο Παπαστράτειο ως τυπικά φιλοξενούμενος αυτή την φορά. Οι ερυθρόλευκοι μετά την νίκη τους την Τετάρτη, θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να προκριθούν στον τελικό του Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Παναθηναϊκού και Βουλιαγμένης, που είναι το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι αθλητές θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr
«Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά εμείς προερχόμαστε από έναν δύσκολο Ευρωπαϊκό αγώνα και είναι δύσκολο να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι κάθε τρεις ημέρες. Το ζητούμενο για εμάς είναι η πρόκριση στον τελικό και θέλουμε να την τελειώσουμε την Παρασκευή έτσι ώστε να αφοσιωθούμε στην προετοιμασία μας για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Σπαντάου το Μεγάλο Σάββατο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου