Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός… εκπέμπει στο “Κανάλι 1”


Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι έννοιες συνυφασμένες από την ίδρυση του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της χώρας μας.
 Επίσης, από την πρώτη ημέρα εκπομπής της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά οι ειδήσεις, τα νέα και οι μεταδόσεις των αγώνων των ομάδων του Ολυμπιακού  αποτελούν αναπόσπαστο και μεγάλο κομμάτι του προγράμματος του Καναλιού 1 90,4 fm

Στις στέρεες βάσεις αυτής της άρρηκτης και ανιδιοτελούς σχέσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η μετάδοση μίας ραδιοφωνικής παραγωγής που κύριο στόχο θα έχει την ακόμη μεγαλύτερη προβολή των 15 αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Προβλέφθηκε, επίσης, επιπλέον θεματολογία με συζητήσεις θεμάτων που έχουν σχέση με τον Πειραιά και κατ΄ επέκταση τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Μέσα από τησυγκεκριμένη ραδιοφωνική συμπαραγωγή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα αναδεικνύονται δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού που προβάλλονται μέσω του Συνδέσμου, θα μεταδίδονται συνεντεύξεις αθλητών απ’ όλα τα τμήματά του και θα υπάρχει  επικοινωνία με τα μέλη και τους φιλάθλους του.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία 
Αλεξάνδρας το Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Τάκης Αβραμίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Μπρατσόλης και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ο πρόεδρος, κ. Μιχάλης Κουντούρης και η Ειδικής Γραμματέας/Γενική Αρχηγός κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου