Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Πάει Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός, διέλυσε 10-4 τη Ριέκα!


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και διέλυσε 10-4 τη Ριέκα στην Κροατία, φτάνοντας σε μια ακόμη νίκη και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Final-6 της Βουδαπέστης. Αν μείνει στην κορυφή, περνάει αυτόματα στην 4άδα.

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση μέσα στην Κροατία, ο Ολυμπιακός διέλυσε 10-4 τη Ριέκα στην Κροατία και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Final-6 που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, δείχνοντας ότι φέτος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους, ήταν καλύτερη από την αρχή μέχρι το τέλος, επικράτησε και στα τέσσερα οκτάλεπτα και πλέον στόχος είναι η πρώτη θέση, ώστε να πάει απευθείας στα ημιτελικά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φουντούλης για τους Πειραιώτες με τρία γκολ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 18 βαθμούς, παραμένει αήττητος και μόνο αν αυτοκτονήσει στα δυο τελευταία ματς και αν έρθουν όλα ανάποδα, θα απωλέσει την πρώτη θέση στον όμιλό του και την παρουσία στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Όσο για τη Ριέκα, θα δώσει μάχη με την Μπαρτσελονέτα, αφού η Έγκερ έχει προκριθεί από την αρχή λόγω του ότι είναι διοργανώτρια.

Ο Πάβιτς βρέθηκε σε μια από τις γνωστές βραδιές του, αμυντικά οι παίκτες του Βλάχου πήραν άριστα και μπροστά βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν σχετικά εύκολα και να φτάσουν χωρίς άγχος στην τελική επικράτηση. Προηγήθηκαν 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 5-2 στο ημίχρονο, ενώ μπήκαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με προβάδισμα πέντε τερμάτων (8-3).

Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει και ήρθε η νίκη με έξι γκολ διαφορά, 10-4. Οι Κολόμβος και Βλαχόπουλος πέτυχαν από δυο γκολ και ακολούθησαν στο σκοράρισμα τον Χιώτη περιφερειακό, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Δελακάς, Μουρίκης και Μυλωνάκης.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-3, 1-2

Πριμόριε Ριέκα: Μπόσκοβιτς 1, Πέτροβιτς 1, Βουκίσεβιτς 1, Ράντου 1.

Ολυμπιακός: Φουντούλης 3, Κολόμβος 2, Βλαχόπουλος 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Μυλωνάκης 1.

Επιμέλεια: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου