Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τόμιτς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε…»


  Ο Μίλαν Τόμιτς , μιλώντας για τη νίκη επί της Ζάλγκιρις εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί με τη βοήθεια του κόσμου να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση  


Μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε:

«Εγώ πιστεύω ότι δεν δυσκολευτήκαμε. Ήμασταν εννιά πόντους μπροστά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν γίνεται να πάρεις από το πρώτο λεπτό διαφορά 15 πόντων. Τη διαφορά και τη νίκη τη χτίζεις επί 40 λεπτά, όπως κάναμε απόψε εμείς. Ήμασταν στο +9 στο πρώτο ημίχρονο και τελικά κερδίσαμε με 15 πόντους διαφορά. Χτίζει το παιχνίδι και τη διαφορά για να έχεις ένα πιο εύκολο τέλος στο ματς. Δεν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια από την Ζαλγκίρις, αλλά αντίθετα πετύχαμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Στη ζώνη μπορεί να μην βρήκαμε πολλές λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στον Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως όταν υπάρχει το “πρέπει”, πάντα φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έξτρα πίεση, καθώς έχουν πολλές εικόνες και εμπειρίες από τέτοιους είδους παιχνίδια. Θέλουμε να βάλουμε σε αυτό το δρόμο και τους καινούργιους μας παίκτες.


Τώρα κοιτάμε την Κηφισιά και από εκεί και πέρα το μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου