Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κ-17: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2


Νίκη για τον Ολυμπιακό στο Χαλάνδρι.

Σ' αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το Σάββατο στο Χαλάνδρι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Η ομάδα μας μετά από 19 αγώνες έχει 41 βαθμούς και θα δώσει άλλους 5 αγώνες και μοναδικό στόχο να προκριθεί ως πρώτη στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. 
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (0-1) στο 36' με σουτ του Ξενιτίδη αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε (1-1) στο 40' με τον Γιαντόμ Κόφι. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη παίρνει τη νίκη με γκολ του Κωστανάσιου στο 61' ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσιριγώτη στο 62'. 
Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε και για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά μπορούμε και περισσότερα ως ομάδα". 
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Γιανναράκης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Τσιμπούκας), Αγγελόπουλος (65' Πέιος), Τσιριγώτης (63' Βοϊλης), Ξενιτίδης (87' Κατσούκης), Καμπετσής (75' Χατζηιωαννίδης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου