Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες!


Η δυναμική θέση του Ολυμπιακού αναφορικά με την πραγματική εγκληματική οργάνωση και τις επιθέσεις που έγιναν, έχει προκαλέσει ήδη τρόμο σε όσους πρέπει να φοβούνται. Τα πρώτα στόματα έχουν αρχίσει και ανοίγουν. 


 Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να ταράξει τα νερά με την επικήρυξη αναφορικά με τους δράστες των δολοφονικών χτυπημάτων.

Αφορμή, στάθηκε η πρόσφατη επίθεση στον δικηγόρο αθλητικών υποθέσεων Αργύρη Λίβα, επίθεση η οποία συνδέεται και με άλλες παλιότερες σε Ζωγράφο, Κουρίδη, Τσαχειλίδη μεταξύ άλλων.

Η δυναμική και η αποφασιστικότητα του Θρύλου, μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά έδειξε πως ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει φως σε ένα πολύ μαύρο κομμάτι του υποκόσμου, με το οποίο ασχολείται η πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Άλλωστε, τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης, δείχνουν μια αχτίδα ελπίδας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία να βρεθούν οι δράστες και αυτοί που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ταραχή έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε αυτούς που πρέπει να φοβούνται για τα πεπραγμένα τους, καθώς έχουν αρχίσει και ανοίγουν κάποια στόματα, τα οποία προσφέρουν πολύτιμες και χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι.

Δεν είναι μόνο αυτή η επίθεση. Υπάρχουν κι άλλες και όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Ότι συνδέονται τα ίδια πρόσωπα, από το 2013 όπου εμφανίστηκε η έξαρση των συγκεκριμένων ενεργειών.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλη την ανάλυση του θέματος και την έξαρση του φαινομένου για να μάθετε όσα δεν λένε.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο gavros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου