Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Προβλήματα με Μποτία και Ομάρ ενόψει Ν. Σμύρνης


Ο Μποτία έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα χάσει τον Πανιώνιο. Πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Νορβηγός μπακ, Ομάρ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα είναι αύριο (2/1) στην αποστολή.


Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/1) με τον Πανιώνιο που ανοίγει την αυλαία του β’ γύρου για τους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά στο Ρέντη ανήμερα Πρωτοχρονιάς και η χρονιά δεν μπήκε καλά για δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα για τους Μποτία και Ελαμπντελαουί.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει μία κάκωση στο δεξί γόνατο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς, δεν προλαβαίνει τον Πανιώνιο. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό έχει ο Ομάρ, του οποίου η παρουσία στην Νέα Σμύρνη θα κριθεί το Σάββατο (2/1). Δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό, αλλά όπως και να το κάνουμε επειδή το ματς με τον Πανιώνιο είναι σε δύο μέρες, η παρουσία του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.


Έντονο ατομικό πρόγραμμα κάνουν οι Μπουχαλάκης και Πουλίδο, ανεβάζοντας ρυθμό. Το πρωί του Σαββάτου (2/1) θα βγει η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου