Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Γιάνγκ: «Η ήττα μας στεναχώρησε και μας πείσμωσε»


Ο Πάτρικ Γιάνγκ, λίγο  μετά το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα, μίλησε στο RedGoal όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χημεία που λείπει από τον Θρύλο, στα παιχνίδια με Κολοσσό και Τσεντεβίτα, αλλά και στην εκδίκηση που θέλει από τους «πράσινους» στο ΟΑΚ


 Σχετικά  με το τι έφταιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέφερε:

«Δεν είχαμε την απαιτούμενη χημεία για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, καθώς είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και όλοι μαζί προπονούμαστε μόλις λίγες ημέρες. Δεν κάναμε στο παρκέ αυτά που ήθελε ο προπονητής από εμάς, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η εικόνα μας αυτή στο μέλλον. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό και θα το δείτε και εσείς. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο», ήταν τα πρώτα λόγια του «Κινγκ-Κονγκ».

Σε ερώτηση για το που θεωρεί ο ίδιος ότι χρειάζεται βελτίωση ο Ολυμπιακός, ήταν ξεκάθαρος:

 «Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε κάπου συγκεκριμένα το φταίξιμο. Είμαστε ομάδα και όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Σίγουρα, πάντως, θα πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι μας, να παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος στην άμυνα, να βελτιώσουμε το τρανζίσιον και στην επίθεση να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό. Θα δουλέψουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι συνολικά. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με τα παιχνίδια με Κολοσσό Ρόδου και Τσεντεβίτα και το αν είναι εφικτό να γυρίσει ο… διακόπτης και ο Θρύλος να ξεκινήσει με το δεξί σε πρωτάθλημα και Euroleague, είπε:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε με το κεφάλι κάτω για να βελτιωθούμε. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω, όσο σκληρή και αν ήταν η ήττα από τον Παναθηναϊκό, γιατί η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Αρχικά, θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον Κολοσσό, όπου η νίκη είναι επιτακτική για να ξεκινήσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα και για να πάρουμε ψυχολογία για το ματς με την Τσεντεβίτα».

Αν θεωρεί πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον ίδιο και τους συμπαίκτες του για να πάρουν «εκδίκηση» από τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, υπογράμμισε:

«Σίγουρα, κάθε παιχνίδι με τον μεγάλο σου αντίπαλο (σ.σ. ΠΑΟ) είναι κίνητρο για όλους στην ομάδα. Η ήττα στο Κύπελλο μας στεναχώρησε και μας πείσμωσε. Γνωρίζουμε πως θα παίξουμε σε μία καυτή και εχθρική έδρα, όμως, ο Ολυμπιακός παίζει σε κάθε αγώνα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στην έδρα του Παναθηναϊκού. Μέχρι τότε πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου