Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Προοδεύουν και διακρίνονται οι αθλητές του Ταε Κβο Ντο!


Τρία μετάλλια στις 8 συμμετοχές για το «ερυθρόλευκο» τμήμα που διέπρεψε στο KIM N LIOY «Εύ αγωνίζεσθαι»


Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός της προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο 40ο Φεστιβάλ KIM N LIOY «Εύ αγωνίζεσθαι» που διεξήχθη στα Κλειστό Άνω Λιοσίων.

Τα τρία μετάλλια στις 8 συμμετοχές και οι πολύ καλές εμφανίσεις από τους νεαρούς αθλητές του Ολυμπιακού, αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον και επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το τμήμα των Πολεμικών Τεχνών.

Αναλυτικά ο απολογισμός της «ερυθρόλευκης» παρουσίας στη διοργάνωση έχει ως εξής:

Αποτελέσματα 1ης ημέρας:  

1) Καραμαργιού Αλίκη: 1η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά στα -41kg Κορασίδων 2005 Εγχρώμων Ζωνών με 4 νικηφόρους αγώνες (1ος αγώνας έληξε με τεχνικό ΝΟΚ ΑΟΥΤ με το σκορ στο 23-0, 2ος αγώνας 15-3, Ημιτελικός 18-7 και Τελικός 4-0) 

2) Μαμνιόγλου Δήμητρα: 3η θέση στα -33kg Κορασίδων 2004 Εγχρώμων ζωνών, χάνοντας στον ημιτελικό με σκορ 9-4. 

3) Ζέρβας Ευάγγελος: Ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στα -37kg Παίδων 2004 Εγχρώμων ζωνών, στον χρυσό πόντο με νικητή που έδειξε το σύστημα (4-4 έληξε η κανονική διάρκεια και στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε στο χρυσό πόντο που και εκεί προέκυψε ισοπαλία 0-0 και το σύστημα έδειξε νικητή τον αντίπαλο λόγω δυνατότερου χτυπήματος στον τελευταίο γύρο). 

4) Μπαλαγιάννης Δημήτρης: (Χρυσός Νικητής στην ίδια διοργάνωση πέρσι) φέτος δεν τα κατάφερε και έχασε στον πρώτο αγώνα 5-2 στα -53kg Παίδων 2004 Εγχρώμων Ζωνών.

Αποτελέσματα 2ης ημέρας:

1) Σούμπαση Σεμέλη: 3η θέση στα -45kg Κορασίδων 2006 Εγχρώμων ζωνών χάνοντας στον προημιτελικό 9-5, στην πρώτη επίσημη διοργάνωση που έλαβε μέρος η μικρή αθλήτρια του Ολυμπιακού. 

2) Μπαλαγιάννης Στέφανος: έχασε στον προημιτελικό των -41kg Παίδων 2006 Εγχρ. Ζωνών μετά από 3 αγώνες (1ος αγώνας 2-1 νίκη στο χρυσό πόντο, 2ος αγώνας 4-3 νίκη, προημιτελικός 9-4 ήττα). 

3) Μαμνιόγλου Νίκη: Ηττήθηκε στον προημιτελικό των -30kg Κορασίδων 2007 Εγχρ. Ζωνών μετά από 2 αγώνες (1ος αγώνας 5-3 νίκη, 2ος αγώνας 2-2 ισοπαλία και έχασε στον χρυσό πόντο), στην πρώτη επίσημη διοργάνωση που έλαβε μέρος η μικρή αθλήτρια του Ολυμπιακού. 

4) Πυσός Μηνά: Ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των -24kg Παίδων 2007 Εγχρ. Ζωνών με σκορ 5-3. 

Κυρίτσης: «Εκπληκτική η εικόνα της ομάδας» 

Ο εκ των προπονητών του Ολυμπιακού, Νίκος Κυρίτσης δήλωσε με αφορμή την παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση τα εξής: «Η εικόνα της ομάδας ήταν εκπληκτική στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα μικρών παιδιών που γίνεται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ETU) και της ΕΤΑΝΕ (Ένωση Ταε Κβο Ντο Νοτίου Ελλάδος). 

Φέτος κατεβάσαμε περισσότερα παιδιά από πέρσι, δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους αθλητές μικρής ηλικίας, πράγμα που δείχνει την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά προκειμένου να ετοιμάσουμε σιγά σιγά τα παιδιά αυτά (ηλικίας 8 έως 11 χρονών) ώστε να τα βάλουμε από νωρίς στην ιδέα του πρωταθλητισμού και να τα ρίξουμε στη μάχη από τόσο νεαρή ηλικία.  

Τα παιδιά ανταπεξήλθαν άριστα στο 100% των προσδοκιών μας και άσχετα με το αποτέλεσμα η προσπάθεια που κάνανε ήταν άψογη. Και πάλι όμως ο στόχος μας είναι σε 4-5 χρόνια για αυτή την ομάδα καθώς είναι πολύ μικροί και ακόμα ψήνονται. Τα δείγματα ήταν θετικά για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου