Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κ-17: Ολυμπιακός-Καλλονή 2-1


Σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Καλλονής. 


Σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Καλλονής.

Η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 14' ο Μανωλάκης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Κωστανάσιος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό. Μετά από τρία λεπτά ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του.

Στο 17' ο Γκλεγκλές πήρε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 59' ο Καμπετσής χάνει σημαντική ευκαιρία όπως και ο Γκλεγκλές στο 61'. Η Καλλονή καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 στο 79' με κεφαλιά του Θωμαϊδη. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μετά από τον αγώνα τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν διαχειριστήκαμε έτσι όπως έπρεπε, παρότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά υπήρξαν και κάποιες που ήμασταν επιπόλαιοι και δεν ήμασταν ομαδικοί και αυτό στο  ποδόσφαιρο μπορεί να σου κοστίσει. Ηταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε απόλυτα και αν ήμασταν πιο ξεκάθαροι στις πολλές  τελικές επιλογές που είχαμε θα ήταν πιο εύκολο, όσον αφορά την ευρεία έκταση του σκορ. Συνεχίζουμε τη δουλειά, τα παιδιά θέλουν υπομονή και σίγουρα η χρονιά είναι μεγάλη».

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης, Παπαδογιωργάκης (55’ Γιανναράκης), Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης (74’ Τσιντώνης),  Χατζηιωαννίδης (67’ Αντωνόπουλος), Πέιος, Κωστανάσιος (55’ Καμπετζής), Ξενιτίδης, Γκεγκλές (78’ Κατσούκης).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Πατερέλλης, Μπρης, Κονδύλας, Λικομέτι, Θωμαΐδης, Φωτέλλης (72’ Δράκουλης), Χασάπης, Παλαμούτσης, Παρελλής (53’ Κοκκινέλης), Αρνομάλλης (67’ Τηνιακός), Βαλσάμης (83’ Αθανασιάδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου