Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η «ερυθρόλευκη» πτήση για Μαδρίτη (video & photos)


Μετά από πτήση 3,5 ωρών, ο Ολυμπιακός έφτασε στην Μαδρίτη. Συγκρατημένη αισιοδοξία στα μέλη της αποστολής, που άκουσαν ευχές από τον πιλότο, είχαν οικογενειακές στιγμές και αναμονή στις… βαλίτσες.


 Ο Ολυμπιακός έγινε η τελευταία ομάδα που έφτασε στην Μαδρίτη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα και προσγειώθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου από αύριο θα μπουν για τα καλά στους ρυθμούς του Final Four. Όπως και στο Λονδίνο, η αποστολή περιελάμβανε πολλά μέλη των οικογενειών των παικτών, σε μία προσπάθεια να αποφορτιστεί το κλίμα από την πίεση και άπαντες να χαλαρώσουν πριν την τελική μάχη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιβίβασης, στο αεροσκάφος, που στην πόρτα του πιλοτηρίου είχε κολλημένο το σήμα της ομάδας, από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο ύμνος και αμέσως μετά το… μήνυμα για καλή τύχη από των «ερυθρόλευκων» συναισθημάτων (παρακολουθεί την ομάδα στο ΣΕΦ και στο εξωτερικό) πιλότο, Ζήση Πεχλιβανίδη.  (εδώ)

Η πτήση ήταν πολύ καλή και συχνά πυκνά παίκτες, προπονητές και διοικητικοί ασχολούνταν με τα μικρά τους παιδιά (Λοτζέσκι, Τόμιτς, Σφαιρόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος), όπου έδιναν έναν ευχάριστο τόνο στο ταξίδι. Στην πτήση ήταν και οι γονείς των Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, αλλά και οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι των παικτών, που πλέον θα απομονωθούν στο ξενοδοχείο και αύριο θα προπονηθούν στο «Palacios De Deportes».


Όταν η αποστολή έφτασε στην Μαδρίτη, υπήρξε αρκετή καθυστέρηση στην παραλαβή των αποσκευών, καθώς πολλά από τα μέλη της περίμεναν μέχρι και 45 λεπτά για την βαλίτσα τους. Παρόλα αυτά το κέφι και η διάθεση δεν χάλασαν, ενώ έγινε και η σχετική… πλακίτσα για την αιτία της καθυστέρησης. «Μάλλον όλοι θα βλέπουν Ρεάλ-Γιουβέντους», έλεγαν οι περισσότεροι…



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου