Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ούτε καν τον κοίταξε


Ο Βασίλης Σπανούλης για μια ακόμη φορά δεν έδωσε σημασία στον πρώην προπονητή του Παναθηναικού.  


Η ατμόσφαιρα  ήταν γιορτινή στο Casa de Correos, αλλά ο Σπανούλης ούτε καν έσκασε χαμόγελο στα αστεία του Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Οι σχέσεις του Βασίλη Σπανούλη με τον Ζέλικο Ομπρόνατοβιτς  δεν είναι και οι καλύτερες από τότε που έφυγε από τον Παναθηναικό , αφού ο αρχηγός δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τον Σέρβο προπονητή. Οι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης  είχαν μάλιστα πει ότι δεν θα τον χαιρετήσουν αν τον δουν στο δρόμο, αλλά με το πέρασμα του χρόνου ο Σπανούλης αποκατέστησε τη σχέση του με τον δεύτερο και μίλησαν μάλιστα φέτος στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ έπαιζαν με διαφορά μιας ημέρας στην πόλη της Τουρκίας.

Στη Μαδρίτη εξάλλου το μεσημέρι συναντήθηκαν εκ νέου Σπανούλης, Ομπράντοβιτς και δεν χαιρετήθηκαν, ενώ όταν ο Σέρβος έλεγε "κρυάδες" και γελούσε όλη η αίθουσα, ο Σπανούλης ούτε καν ανθυπομειδιούσε.

Και κάτι τελευταίο. Ο Σπανούλης από μικρός είχε ίνδαλμα το συμπατριώτη και συνονόματο του Βασίλη Καραπιάλη, γι αυτό και ο αρχηγός φοράει τη φανέλα με το 7, το νούμερο που είχε στην πλάτη του ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής στην ΑΕΛάρισας.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου