Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο τελικός του League Cup στο Novasports.gr


Παρακολουθείστε σε live streaming μέσω της Web TV του Novasports.gr τον τελικό του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18:30).


Θα προηγηθεί στις 18:00 το pre game του αγώνα, από το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», ενώ μετά το τέλος του τελικού, θα υπάρξει ειδική εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ και το post game της μεγάλης αναμέτρησης. Και τις δυο εκπομπές, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr.


Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο του στη διοργάνωση, μετά τη σεζόν 2012-2013, όταν είχε επικρατήσει 3-0 σετ του ΑΟ Κηφισιάς στον τελικό του Βραχατίου. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» στον τελικό. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Στους άλλους δυο τελικούς του θεσμού, ο Φοίνικας Σύρου είχε πάρει το τρόπαιο νικώντας 3-0 σετ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Σύρο τη σεζόν 2011-2012, ενώ τη σεζόν 2013-2014 η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 3-2 του Φοίνικα Σύρου, στον τελικό της Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου