Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Και τώρα Κωνσταντινούπολη



Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο ΣΕΦ, ετοιμάζεται πλέον γι αυτό με την  Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.


Οι Πειραιώτες στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League με καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκαν στο ΣΕΦ του Άρη, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο φαληρικό στάδιο αλλά και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Περιθώριο ωστόσο για χαλάρωση, για τον  Γιάννη  Σφαιρόπουλο και του παίκτες του δεν υπάρχει,  καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν.


Αυτή  τη φορά επόμενος αντίπαλός τους, για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, είναι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/01, 20.00) στην «Ulker Sports Arena» και στόχος της ελληνικής ομάδας δεν είναι άλλος από το «τρία στα τρία» στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα (12/01), με το 47χρονο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει για το ματς με το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους γνωστούς τραυματίες Γιάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου