Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Λαφαγιέτ: "Όλο και πιο άνετα στον Ολυμπιακό"


Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, επεσήμανε, μέσω του Sport24.gr, το πόσο άνετα νιώθει στον Πειραιά όσο περνάει ο καιρός.


 Μία ακόμα εύκολη νίκη κατέγραψε ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με 84-67, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2015.

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά ήταν ο Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο νατουραλιζέ Κροάτης γκαρντ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με 14 πόντους, 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ, πραγματοποίησε μια από τις πιο "γεμάτες" φετινές εμφανίσεις.

Αρχικά  δήλωσε στο Sport24.gr:
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι"

Για  να προσθέσει ότι:

 "Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε. Αυτό το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και μπορώ να πω πως ήταν μια σπουδαία ομαδική νίκη".

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι Πειραιώτες έκαναν αυτό που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο:

"Ο προπονητής μας είπε να επικεντρωθούμε στην άμυνα και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Στοχεύσαμε εκεί και αυτό είχε αντίκτυπο στο παιχνίδι. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας".

Απέναντι στον Άρη κατέγραψε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση με 14 πόντους. Ερωτηθείς για το εάν νιώθει πιο άνετα στον Ολυμπιακό, όσο περνάει ο καιρός τόνισε:

 "Δίχως αμφιβολία. Όσο περνάει ο καιρός και γνωρίζομαι περισσότερο με τα παιδιά νιώθω πιο άνετα στην ομάδα. Όλα κυλούν πολύ καλά μέχρι στιγμής".

Όσο για τα σημεία που θα εστιάσουν αυτός και οι συμπαίκτες του επεσήμανε πως:


 "Πρέπει να περιορίσουμε την Φενέρμπαχτσε στα σουτ και να της βάλουμε δύσκολα από την άμυνα. Γνωρίζουμε πως έχουν πολύ καλά ποσοστά στα σουτ, έτσι θέλουμε να τους περιορίσουμε και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Το παιχνίδι με τον Άρη θα μας βοηθήσει αρκετά, γιατί όπως και η Φενερ, έτσι και ο Άρης έχει καλούς σουτέρ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου