Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Σέρβου οπαδού; (video & photo)



Πιέσεις  από την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας αλλά και της Σερβίας δέχεται η τουρκική αστυνομία προκειμένου να προβεί στη σύλληψη του δολοφόνου του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος εξέπνευσε σε ηλικία μόλις 25 ετών έξω από το “Αμπντί Ιπεκτσί” στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ερυθρό Αστέρα.


Η σερβική ιστοσελίδα “Alo” ισχυρίζεται πως σε video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  φαίνεται ένας οπαδός να κραδαίνει μία χαντζάρα και εικάζεται πως πρόκειται για τον δολοφόνο του άτυχου οπαδού από την Σερβία.

Η  τουρκική ομοσπονδία, όπως υποστηρίζουν μέσα από αυτό το ντοκουμέντο, δύναται να αναγνωρίσει την ταυτότητα του δράστη.

Η τουρκική αστυνομία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, επιχείρησε να απομακρύνει τους οπαδούς της σερβικής ομάδας χρησιμοποιώντας δακρυγόνα με συνέπεια να δημιουργηθεί χάος και να μαχαιρωθεί πισώπλατα ο Ίβκοβιτς.

Η κηδεία του Μάρκο Ίβκοβιτς θα τελεστεί στις 15.00 στο Βελιγράδι, ενώ οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Τσεντεβίτα.



Ο  Σέρβος πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς σχολίασε:  “Κάτι μου λέει πως ο δράστης δεν θα συλληφθεί άμεσα”.

 Ο  Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την μεριά του ανέφερε:  “Είναι πολύ αργά για να στείλω οποιοδήποτε μήνυμα. Χάθηκε μία ψυχή. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον χωρίζει”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου