Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Ίντερ βλέπει Ρομπέρτο και η Νάπολι Μαζουακού



Προφανώς και οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο στην Ευρώπη είναι τόσο πειστικές, που μάλλον θα ήταν παράξενο να μην υπάρξουν σύλλογοι που θα κοιτάξουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ισπανού γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων".


Έτσι λοιπόν ο ιταλικός Τύπος συνεχίζοντας την... κάψα του με τον Ολυμπιακό, τοποθετεί τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο στην λίστα της Ίντερ. Οι "νερατζούρι" έχουν βρει την ησυχία τους με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς κάτω από τα γκολκπόστ αλλά θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Σλοβένος πορτιέρο αποχωρήσει στο άμεσο διάστημα.

Ο Χαντάνοβιτς είναι πάντα στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και εφόσον έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση στην Ίντερ, τότε οι "νερατζούρι" θέλουν να έχουν έτοιμες τις διάδοχες λύσεις. Ιταλικά ΜΜΕ λοιπόν αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους της Ίντερ, που θα συνεχίσουν να τον τσεκάρουν σε κάθε ευκαιρία.

Όσον αφορά τον έτερο "ερυθρόλευκο" που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στην γείτονα χώρα, δεν είναι άλλος από τον Αρτούρ Μαζουακού. Το ακατέργαστο διαμάντι του Ολυμπιακού ήδη φανερώνει μέρος της λάμψης του στην Ευρώπη και στην Νάπολι κάνουν ήδη ορέξεις...

Άνθρωποι των "παρτενοπέι" έχουν σημειώσει στην λίστα τους τον 21χρονο Γαλλοαφρικανό τον οποίο και σκοπεύουν να παρακολουθούν σε μόνιμη βάση. Όπως σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, στην ουρά για τον Μαζουακού αναμένεται να μπουν κι άλλες πρωτοκλασάτες (και μη) ομάδες της χώρας.

Μια από αυτές ίσως είναι και η Γιουβέντους, καθώς στο Τορίνο ο τοπικός Τύπος απορεί πως ο Ολυμπιακός βρήκε έναν τέτοιο παίκτη καταβάλλοντας μόλις 400 χιλιάδες ευρώ στην Βαλανσιέν, την στιγμή που οι "μπιανκονέρι" πληρώνουν πολλά περισσότερα για τον Πατρίς Εβρά, προφανώς θεωρώντας πως ο Μαζουακού την δεδομένη στιγμή μοιάζει μια άκρως πιο ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή για το ρόστερ της Γιουβέντους.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου