Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Παίρνει σειρά ο Σλούκας


Ακόμα  ένας παίκτης θα μιλήσει με τους διοικούντες την ΚΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά τον Βαγγέλη Μάντζαρη με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν και το Γιώργο Πρίντεζη που συμφώνησε να παραμείνει στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2017.


Ο λόγος για τον 24χρονο γκαρντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2015, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για πολλά χρόνια ακόμα.


Όπως  εξ αρχής ήταν προγραμματισμένο από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας, θα είναι ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που θα συναντηθεί μαζί τους για να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την επέκταση της συνεργασίας τους πέραν του ενός χρόνου που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιό του. Από την πειραϊκή ΚΑΕ εκφράζουν την αισιοδοξία πως δεν θα δυσκολευτούν να τα βρουν, ώστε να παραμείνει παίκτης τους για άλλα τρία χρόνια. Εν συνεχεία, πιθανότατα, θα στραφούν εκ νέου στο Βαγγέλη Μάντζαρη για να προσπαθήσουν να τον πείσουν να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο μαζί τους, με αυξημένες οικονομικές αποδοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου