Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πέκερμαν: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα»


Ο  Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Κολομβία, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας.

Αρχικά  ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, ανέφερε:


«Θα ετοιμάσουμε απόλυτα τους παίκτες μας για το πρώτο μας παιχνίδι στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι τόσο από φυσικής πλευράς όσο και ψυχολογικά».

Στη συνέχεια ο 64χρονος τεχνικός συμπλήρωσε:

«Στη Βραζιλία πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μη σκεπτόμαστε μόνον τα γκολ. Έχουμε να δώσουμε τρία αμφίρροπα ματς. Πιστεύω πως θα προχωρήσουμε αν τα πάμε καλά στο πρώτο ματς. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθούμε πολύ στο Μουντιάλ».

Όσον αφορά τώρα την εικόνα του χθεσινοβραδινού ματς, τόνισε:

«Σπάνια αντιμετωπίζουμε αντιπάλους από την Ασία και η Ιορδανία έκανε καλό παιχνίδι και έδειξε την αξία της αφού έφθασε προ των πυλών του Μουντιάλ πριν αποκλειστεί στα μπαράζ από την Ουρουγουάη, έχει προοδεύσει πολύ και ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους από την Ασία και την Αφρική στον όμιλο μας».


Να σημειώσουμε ότι οι Κολομβιανοί κατέθεσαν επίσημο αίτημα στη FIFA για την αντικατάσταση του Αλντο Λεάο Ραμίρεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσεις είναι ο 33χρονος χαφ της Μάιντς, Ελκιν Σότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου