Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Νικολάκης: "Η Στεπανένκο έχει τσαμπουκά"




Ο  προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης σε συνέντευξη του στο RedPlanet.gr μίλησε για τις δύο πρώτες μεταγραφές των νταμπλούχων.

Η  Μαργκαρίτα Στεπανένκο και η Αλίκη Κωνσταντινίδου αποκτήθηκαν με εισήγηση του Γιάννη Νικολάκη και ο προπονητής του Ολυμπιακού εξηγεί τις επιλογές του.

Για την Ουκρανή αθλήτρια, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού είπε στο RedPlanet.gr πως:


 "Τη γνωρίζω από την εποχή που δούλευα στο Αζερμπαϊτζάν και με εντυπωσίασε η μαχητικότητά της, ο τσαμπουκάς που έδειχνε στα παιχνίδια, παρότι έπαιζε με ανώτερους αντιπάλους. Παίρνει ρίσκο στο παιχνίδι της, δεν δειλιάζει και είναι ενδεικτικό ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Είναι γι' αυτήν μια πρόκληση. Μέσω της ομάδας μας θέλει να δείξει ότι αξίζει μια θέση σε μεγαλύτερο κλαμπ του Μπακού, αλλά δεν το κρύβουμε ότι απώτερος στόχος μας είναι να την κρατήσουμε πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Καλύτερο στοιχείο της, μετά την επίθεση, είναι το μπλοκ και έχω αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσω ως διαγώνια, παρότι την τελευταία σεζόν έπαιξε με επιτυχία ακραία με υποδοχή. Το γεγονός ότι παίζει σε δυο θέσεις μου λύνει τα χέρια, αφού και η δεύτερη ξένη που θα αποκτήσουμε θα έχει κι αυτή τις ίδιες δυνατότητες. Θα μπορούμε να αιφνιδιάζουμε τους αντιπάλους μας και να αλλάζουμε τις περιστροφές κατά τη διάρκεια του ματς".

Για την Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Νικολάκης είπε στο RedPlanet.gr:

 "Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στον Πανναξιακό. Είναι ψυχωμένη παίκτρια και έχει ταχύτητα στις επιθέσεις της. Μπορεί να μην είναι ψηλή για μπλοκέρ, έχει όμως ένστικτο, αντίληψη, μυρίζεται τη φάση και έχει αποτελεσματικότητα".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να αναφερθεί και στη Ράντι Τένεβα, λέγοντας:


 "Ήταν ένα κόσμημα για την ομάδα, με άψογη συμπεριφορά είτε έπαιζε, είτε δεν έπαιζε. Μεγάλη αθλήτρια, έπρεπε όμως να κάνουμε ανανέωση. Την ευχαριστώ για όλα όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου