Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πάνοπλος για το 2-0 στο ΣΕΦ



Ο  Ολυμπιακός στο δεύτερο αγώνα του με τον Πανιώνιο, για τα πλέι οφ θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες στο ΣΕΦ.

Σήμερα  (15/05, 21.30, ΝΕΡΙΤ)  οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες,   στο φαληρικό στάδιο, για την ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ.
Στο  πρώτο ματς οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης, παίρνοντας άνετη νίκη, το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και τώρα. Με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν να φθάσουν στην κατάκτηση ακόμα ένα ροζ φύλλου, κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Έτσι, μετά θα τους απομένει μόλις μία επιτυχία μετά για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς, με το τρίτο ματς να ακολουθεί τη Δευτέρα (19/05, 18.00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.


Εκμεταλλευόμενος  το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός, θέλει να ξεμπερδεύει άμεσα με τους Νεοσμυρνιώτες, ώστε να αφοσιωθεί εν συνεχεία στο μεγάλο φετινό στόχο του: τη συμμετοχή του στους τελικούς και την κατάκτηση του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του για το σημερινό (15/05) παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για το 48άχρονο τεχνικό, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του προερχόμενου από τραυματισμό Δημήτρη Κατσίβελη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου