Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Ακαδημία Πόλο στη Σμύρνη


Η ομάδα των Νεανίδων θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «ULUSAL  EGEMENLIK ROTARY KUPASI».

Για την Σμύρνη της Τουρκίας αναχωρεί την Πέμπτη η ομάδα πόλο των Νεανίδων του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «ULUSAL  EGEMENLIK ROTARY KUPASI» που θα διεξαχθεί στην πόλη από την Παρασκευή 7/3 έως την Κυριακή 9/3.
Στο τουρνουά που διοργανώνει η Έστι εκτός από την «οικοδέσποινα» και τον Ολυμπιακό θα συμμετέχει η Γαλατασαράι, η Εθνική ομάδα Νεανίδων της Τουρκίας αλλά και ο ΝΟ Χίου. Η ομάδα μας που την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα ωφεληθεί ιδιαίτερα από το τουρνουά της Σμύρνης.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείτε από τις: Δουρέκα Σταυρούλα, Κουντούρη Ειρήνη, Λογοθέτη Σύλια, Εξαρχάκου Σαββίνη, Δουρέκα Μαντώ, Πέττα Ξένια, Σαφέτη Άρτεμις, Πρέκα Σταυρούλα, Φουντωτού Έλενα, Χουχουλή Ειρήνη, Μάρκου Μιμή, Δορίζα Νεφέλη, Πουλοπούλου Μικέλα, Βιτσατσκή Δήμητρα, Εξαρχάκου Σταυρούλα.  Προπονητές της ομάδας μας είναι ο Γιάννης Μπενόπουλος και ο Στέργιος Τοροσιάδης. 


Το πρόγραμμα των αγώνων: Παρασκευή 7/3: 19:30 Γαλατασαράι-Χίος, 20:30 Εστί-Εθνική Τουρκίας, Σάββατο 8/3: 09:30 Χίος-Ολυμπιακός, 11:00 Έστι-Γαλατασαράι, 17:00 Έστι-Χίος, 18:00 Εθνική Τουρκίας-Ολυμπιακός. Κυριακή 9/3: 09:00 Χίος-Εθνική Τουρκίας, 10:00 Ολυμπιακός-Γαλατασαράι, 15:30 Έστι-Ολυμπιακός, 16:30 Εθνική Τουρκίας-Γαλατασαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου