Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για Προνομιακή Κάρτα Μέλους


Το δώρο για τον τυχερό της κλήρωσης της 4ης Μαρτίου.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακοινώνει ότι στην κλήρωση της 4ης Μαρτίου 2014 ο νικητής-κάτοχος της Προνομιακής Κάρτας Μέλους θα κερδίσει μια εξάμηνη συνδρομή στα κανάλια Novasports  μαζί με το βασικό πακέτο της Νοva και δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση.
Το δώρο είναι μια χορηγία της  εταιρείας Forthnet, που είναι χορηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.  Για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας ανακοινώνουμε ότι ο τυχερός  προκύπτει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Ο Ολυμπιακός έχει εκδώσει 500 αριθμημένες Προνομιακές Κάρτες Μέλους και ο νικητής θα είναι ο κάτοχος του οποίου η Κάρτα θα έχει αύξοντα αριθμό ίδιο με τα τρία τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου. Εφόσον τα τρία τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού είναι από το 501 έως το 1000 τότε ο τυχερός αριθμός θα προκύψει εάν αφαιρέσουμε τον αριθμό 500.

 H κλήρωση αυτή θα είναι η 2η για τους κατόχους της Προνομιακής Κάρτας Μέλους και στην 1η ο κ. Αριστόδημος Κόκκινος είχε κερδίσει ένα ταξίδι με το τσάρτερ που θα ταξιδέψει η ποδοσφαιρική ομάδα στο Μάντσεστερ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της 19ης Μαρτίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νικητής κ. Κόκκινος του οποίου ο πρόγονος Όθων Κόκκινος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού δήλωσε για το δώρο που κέρδισε: «Το ταξίδι στο Μάντσεστερ με την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν ένα ανέλπιστο και φοβερό δώρο για μένα. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό γι’ αυτό το δώρο. Την Προνομιακή Κάρτα του Ερασιτέχνη την πήρα για να ενισχύσω οικονομικά τον σύλλογο. Όταν έμαθα πως υπάρχει αυτή η κάρτα δεν είχα χρήματα αλλά έβαλα σκοπό να μαζέψω και να την αγοράσω. Κάθε πραγματικός φίλος του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένος να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί ειδικά τον Ερασιτέχνη».

Η διάθεση της Προνομιακής Κάρτας, την οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς δίνοντας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 150 ευρώ (100 για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους), συνεχίζεται καθημερινά, μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού (500), από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά από τις 10:00 έως τις 18:00. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-4190902-3.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου