Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μαρκάνο: «Τους αγχώσαμε!»


Διαβάσετε τις δηλώσεις του Ιβάν Μαρκάνο στο Sport24.gr στη μικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού:


 «Πρόκειται για μια ιστορική νίκη απέναντι σε έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο. Πραγματοποιήσαμε εκπληκτική εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια, αφού επιβάλλαμε τον δικό μας ρυθμό και τις δικές μας ιδέες μέσα στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς να επιτρέψουμε στην Μάντσεστερ να μπει στο παιχνίδι σε καμία στιγμή».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό:

«Βρίσκομαι μόλις έναν μήνα εδώ στην Ελλάδα ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό, όμως είναι σαν να μην είχα φύγει ποτέ. Έχω προσαρμοστεί από την πρώτη κιόλας μέρα που γύρισα, βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς, αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, νιώθω πολύ όμορφα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου εδώ».

Για τον ρυθμό που επέβαλλε ο Ολυμπιακός:

«Πιστεύω ότι τους αγχώσαμε μέσα στο γήπεδο. Πράγματι έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παίξαμε πολύ καλά, διαβάσαμε σωστά το ματς και επιβάλαμε έναν ρυθμό και μια τακτική που έκαναν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας. Νομίζω ότι ήταν μια νίκη που την χτίσαμε εμείς. Δεν έχασε η Μάντσεστερ, αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός».

Για τη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ»:


«Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη, ανεξάρτητα από το 2-0 του πρώτου αγώνα. Θα παίξουμε σε μια πολύ καυτή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που παρά τα όποια προβλήματά της δεν παύει να είναι και μεγάλη και ιστορική. Σίγουρα το 2-0 είναι σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά κανείς μα κανείς δεν πρέπει να σκεφτεί ή να πιστέψει ότι έχουμε προκριθεί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε εκεί το ίδιο μαχητές και βέβαια απόλυτα προσγειωμένοι, σαν να ξεκινάμε από το μηδέν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου