Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

UEFA: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»


  
Νέο αφιέρωμα της UEFA για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στο Champions League, λίγο πριν τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Στο αφιέρωμα που κάνει η ιστοσελίδα της UEFA, υπάρχει αναφορά στην περίφημη ρήση του «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και υπάρχουν επτά άξονες.


Ο πρώτος είναι η συνολική παρουσία του Θρύλου στην φάση των ομίλων. Ο δεύτερος το παιχνίδι-«κλειδί» του γκρουπ, που ήταν το 1-1 στην Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα. Ο τρίτος ο πιο καθοριστικός παίκτης, που δεν ήταν άλλος από τον Ρομπέρτο, ο οποίος με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις, κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο και στο κόλπο της πρόκρισης. Ο τέταρτος είχε να κάνει με το ανερχόμενο αστέρι -όπως γράφεται στο αφιέρωμα- του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο πέμπτος άξονας είναι το χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ. Στους δύο τελευταίους άξονες μάλιστα, υπάρχει η ατάκα του Μίτσελ πως θα κάνει το τραπέζι σε όλους τους παίκτες του και η επόμενη αγωνιστική πρόκληση, αυτή της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League.


Δείτε το αφιέρωμα της UEFA για τον Ολυμπιακό μας …ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου