Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μήτρογλου μαζί με Λεβαντόφσκι στη καλύτερη φόρμα!


Ο  Κώστας Μήτρογλου,  ο οποίος συνδυάζει ουσία και θέαμα όποτε αγωνίζεται έστω και αν απουσιάζει αυτόν τον καιρό λόγω του τραυματισμού του εξακολουθεί να «παίζει» το όνομα του σε διάφορα αφιερώματα.


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα bleacherreport.com έχει κάνει μια μίνι αναφορά σχετικά με τις καλύτερες λύσεις που στοιχίζουν κάτω από 10 εκατ. λίρες και σε αυτούς συμπεριέλαβε  τους δύο από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Δηλαδή τον στράικερ του Ολυμπιακού, όπως επίσης και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.  

Το κείμενο αναφέρει:

«Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα με τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν. Σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο 25χρονος έχει σημειώσει 14 γκολ, ενώ έχει επίσης τρία σε πέντε εμφανίσεις στο Champions League. Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να αποτελέσει μια φθηνή προσθήκη σε κάθε κορυφαία ομάδα που θα ήθελε να ενισχύσει το ρόστερ της τον Ιανουάριο».


Σύμφωνα  με την ιστοσελίδα οι υπόλοιποι εννέα που αποτελούν τις καλύτερες λύσεις με τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν (έως 10 εκατ. λίρες), είναι οι Φαμπιάν Σαρ, Μπαφετιμπί Γκομίς, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τόμας Ινς, Έιντεν Μακ Γκίντι, Μπρούνο Μάρτινς Ίντι, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Κανέρ Ερκίν και Ρομπέρτο Ροζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου