Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σκέψεις για φιλικό...




Ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι ένας από τους πιο οργανωμένους του κόσμου. Αυτό το έχει αποδείξει άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι και λίγο ότι πριν από δύο έτη, οι παλαίμαχοι άσοι των Πειραιωτών, είχαν δώσει παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου. Και συγκεκριμένα, επιπέδου Champions League. Και αναφερόμαστε στο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ.


ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Και κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν οι παλιοί άσοι του Θρύλου και τώρα. Χθες το μεσημέρι οι Βετεράνοι περίμεναν την κλήρωση. Ηθελαν να δουν με ποια ομάδα θα πέσει ο Ολυμπιακός στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και η κληρωτίδα έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου λοιπόν, Αντώνης Γλύκας, κινείται πλέον για να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους των Αγγλων. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν οργανωμένη ομάδα και αυτοί και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο παίζουν ένα μεγάλο φιλικό με τους Βετεράνους της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΙΝ, ΣΟΛΣΚΙΕΡ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΣ

Με τις παλιές δόξες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν, παίζουν μεγάλη θρύλοι. Οπως ο Ρόι Κιν, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και ο Στιβ Μπρους! Και σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι υψηλών προδιαγραφών. Γιατί και στους παλαίμαχους του Θρύλου παίζουν τεράστιες μορφές που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στους Πειραιώτες!


Πηγή:  gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου