Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Φινάλε με Οστράβα


Ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη (18:00) στο Ρέντη τον τελευταίο του αγώνα στο Champions League

Καθαρή ...νίκη θέλει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (18:00, OTE SPORT 3) απέναντι στην Οστράβα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση του στην προημιτελική φάση του Cev Cup.
Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη "φιλοξενεί" τουςΤσέχους σ' αγώνα της 6ης και τελευταίας ημέρας του Β' ομίλου του Cev Deniz Bank Champions League και θέλει να συνεχίσει στο Cev Cup. Ο Ολυμπιακός θέλει και την βοήθεια του κόσμου του για να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε φέτος μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον αγώνα της Τετάρτης σημείωσε:

"Θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Οι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στο Cev Cup αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την στήριξη. Την Οστράβα την κερδίσαμε στην έδρα της αλλά αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό. Οι Τσέχοι θα παίξουν χωρίς άγχος αφού δεν έχουν να ελπίζουν σε κάτι από το ματς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε την 3η μας νίκη στη διοργάνωση. Δώσαμε τα πάντα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά μας στοίχισε η ήττα στο Βέλγιο από τη Νόλικο. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να δει την ομάδα και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας".

*Η βαθμολογία του Β' ομίλου (Σε 5 αγώνες): 1. Μπελογκόριε 15, 2. Νόλικο 9, 3. Ολυμπιακός 6. 4. Οστράβα 0.

*Εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Οστράβα στο Βέλγιο η Νόλικο "φιλοξενεί' την Τετάρτη την Μπελογκόριε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου