Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό με Πριμόριε


Ο  Ολυμπιακός μετά από δύο ήττες χρειάζεται να πάρει τους τρεις βαθμούς την Τετάρτη (18/12, 21.45) με αντίπαλο την Πριμόριε Ριέκα για το Champions League.
 
 Ο  Ολυμπιακός παρά την καλή προσπάθεια δεν έχει πάρει βαθμούς και μετά τις εκτός έδρας ήττες από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και την Προ Ρέκο οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν την Τετάρτη (18/12, 21.45) τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα φέτος στο "Παπαστράτειο" με αντίπαλο την Πριμόριε Ριέκα.


Προκειμένου  να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στο Final-6 της Βαρκελώνης η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν έχει επιλογή παρά μόνο να πάρει τη νίκη.

Οι Κροάτες έχουν ένα βαθμό από την ισοπαλία τους με τη Γιουγκ στο κροατικό ντέρμπι πριν από δύο εβδομάδες. Η Γιουγκ αντιμετωπίζει την Έγκερ στον άλλο αγώνα του Α' Ομίλου. Την Πέμπτη (19/12) η αγωνιστική στον όμιλο ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Μπαρτσελονέτα με την Προ Ρέκο.


Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην έδρα του, ενώ να σημειώσουμε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Χριστόδουλου Κολόμβου που έχει ενοχλήσεις στον ώμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου