Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Από τα καλύτερα γκολ στην καριέρα του Πάρντο (video)


Στις 18 Δεκεμβρίου 2014, η Μπενφίκα υποδέχτηκε την ομάδα της Μπράγκα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας σε μονό νοκ-άουτ αγώνα. Μπορεί να προηγήθηκε η Μπενφίκα, αλλά η Μπράγκα ισοφάρισε και τη νίκη-πρόκριση στη φιλοξενούμενη την έδωσε ο Πάρντο με γκολ στο 58'.


Με αφορμή λοιπόν το παιχνίδι που θα γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά για το πρωτάθλημα, σήμερα το βράδυ, οι Πορτογάλοι ζήτησαν την άποψη του Κολομβιανού και εκείνος θυμήθηκε πάρα πολλά και δη εκείνο το γκολ που είχε σημειώσει. «Ο Μπαϊάνο κέρδισε την μπάλα και μου την έδωσε. Εγώ έτρεξα στην αντεπίθεση, είδα το ανοικτό γήπεδο και απομακρύνθηκα από τους αμυντικούς. Όταν έφτασα στη γωνία της περιοχής, σούταρα και η μπάλα πέρασε από τα αριστερά του Ζούλιο Σέζαρ», ανέφερε ο Πάρντο, που χαρακτήρισε το τέρμα ως «το πιο θεαματικό γκολ» της καριέρας του.

Συνεχίζοντας ο Πάρντο σημείωσε. «Ο πρόεδρος (σ.σ. Αντόνιο Σαλβαδόρ) και ο προπονητής (σ.σ. Σέρτζιο Κονσεϊσάο) με συνεχάρησαν. Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι, όπως το ταξίδι για την Μπράγκα. Ήταν μια νίκη που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους οπαδούς μας και τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείνο το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στην ομάδα να κερδίσει την έξοδό της στην Ευρώπη και να κάνει αυτή τη θαυμάσια πορεία που κάνει».

Εν συνεχεία ο Κολομβιανός είπε. «Υπάρχει έξτρα κίνητρο όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Μπενφίκα. Υπάρχει φιλοδοξία όταν παίζεις τέτοιου είδους ματς. Ο προπονητής μας είχε πει, να πάμε να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε έξυπνα και με πάθος και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά μας μπροστά».

Για την τωρινή Μπράγκα, συμπλήρωσε. «Η ομάδα έχει αλλάξει στιλ, έχει νέες ιδέες, κάνει καλή σεζόν και παίζει ωραία. Ο Φονσέκα (σ.σ. ο τωρινός προπονητής) έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δυναμική και οργανωμένη ομάδα».

Αφού δήλωσε πως «είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό», κατέληξε με μια ευχή για την πρώην ομάδα του. «Γιατί να μην πάει στον τελικό του Europa League;».

Δείτε από εκεί και πέρα, το γκολ για το οποίο έκανε λόγο παραπάνω ο Πάρντο



Επιμέλεια: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου