Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Θέμα στο Euronews η τεράστια προσφορά αγάπης του Θρύλου (video)


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθάει έμπρακτα τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.
Την Παρασκευή μάλιστα τη διανομή φαγητού, ρούχων και αθλητικών ειδών ανέλαβαν οι Φορτούνης, Καμπιάσο, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Καπίνο, Μπουχαλάκης και Μαζουακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν μερικές μπαλιές με μικρούς και μεγάλους, στους οποίους μοίρασαν χαμόγελα ελπίδας.
Την τεράστια προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού κάλυψε από κοντά το Euronews, το οποίο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του αναφέρει: «Περισσότεροι από έξι χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα προκειμένου να βρουν μια καλύτερη ζωή. Κυνηγημένοι από τον πόλεμο, έχουν εγκατασταθεί σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς, με εκατοντάδες εθελοντές να τους βοηθούν καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της πόλης, ο Ολυμπιακός, δίνει το παρών κάθε μέρα προκειμένου να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Από τις 4 Μαρτίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με εντολή του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει φαγητό, είδη ένδυσης και μπάλες».
Το Euronews είναι ένα ακόμα μεγάλο ενημερωτικό δίκτυο, το οποίο κάνει ειδική μνεία στην τεράστια προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού και του Προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Δείτε το βίντεο:


Επιμέλεια: gavros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου