Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η «μάχη» του κέντρου με την επίθεση


Μετά το 4-0 επί του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έφτασε τα 69 γκολ. 
Οι Πειραιώτες σκοράρουν κατά ριπάς, έχουν μακράν την καλύτερη ομάδα και βάση αριθμών και πλέον έχει ενταθεί η «μάχη» της μεσαίας γραμμής με την επιθετική. Δύο γκολ είναι η διαφορά των δύο γραμμών, με τους «φουνταριστούς» να έχουν πάρει φόρα και να τα δίνουν όλα τώρα τελευταία.

Χθες, μάλιστα, στο 4-0 επί του Πανθρακικού, όλοι οι σκόρερ ήταν επιθετικοί στην ουσία και μείωσαν τη διαφορά από τους κεντρώους. Οι μέσοι κατέχουν τη μερίδα του λέοντος με 30 γκολ από τα 69 που έχει πετύχει η ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ οι επιθετικοί από τη μεριά τους μετρούν 28. Στα δύο γκολ η διαφορά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τελικά ποια γραμμή θα επικρατήσει.

Όσον αφορά στην άμυνα, είναι φυσιολογικό να έχει τα λιγότερα γκολ από τις υπόλοιπες γραμμές. Οι αμυντικοί και οι μπακ έχουν πετύχει επτά και μπορεί σε σχέση με τους άλλους αριθμούς να φαντάζει μικρός, αλλά η συνεισφορά του είναι μεγάλη.

Αναλυτικά...

ΓΡΑΜΜΕΣΑΜΥΝΑΚΕΝΤΡΟΕΠΙΘΕΣΗ
ΓΚΟΛ73028

*Δεν υπολογίζεται το 0-3 επί του ΠΑΟ

*Υπάρχει και ένα αυτογκόλ

*Στα γκολ περιλαμβάνονται όλοι οι φετινοί παίκτες που έχουν σημειώσει τέρμα, ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκονται τώρα στην ομάδα. Όπως πχ. ο Ντοσεβί.

*Στην επίθεση έχουν συμπεριληφθεί και οι ακραίοι, όχι, όμως, οι μεσοεπιθετικοί.

Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου