Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Στοΐνοβιτς: «Αντίο με τον καλύτερο τρόπο»


Όπως  τόνισε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς στόχος του Πανθρακικού στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του στη Σούπερ Λιγκ είναι να αποχαιρετίσει την κατηγορία με όσο καλύτερες εμφανίσεις μπορεί.  


Διαβάστε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του προπονητή του Πανθρακικού στο  novasports.
Πως περιμένει το  παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό μετά την εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο που χειροκροτήθηκε στο τέλος

«Είναι άλλα τρία παιχνίδια , θέλουμε να τελειώσουμε με καλές εμφανίσεις τη χρονιά.   Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ένα μεγάλο αντίπαλο  και εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε αξιοπρεπέστατα και να κάνουμε ότι είναι δυνατό καλύτερο. Θα πάμε εκεί χωρίς άγχος, σοβαροί,  πειθαρχημένοι. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και  θα προσπαθήσουμε με ένα τρόπο παιχνιδιού όχι ανοιχτό, να βγαίνουμε στην κόντρα και αν μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Τι παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε;


«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Θα παίξουν νέα παιδιά και η εμφάνιση θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για αυτά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα είναι ένα ανοικτό ελεύθερο παιχνίδι. Εύχομαι να το ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου