Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Στο Κερατσίνι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού


Οι Βετεράνοι του Θρύλου δίνουν στο Κερατσίνι τον υπ' αριθμόν 644 αγώνα τους.
Τον Πρόεδρο του Ολυμπιακούκ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του, Μιλτιάδη, θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Π.Ο. Κερατσινίου σε αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα (4 Απριλίου και ώρα 17:30) στο γήπεδο του Κερατσινίου με τους Βετεράνους του Θρύλου.
Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα τιμηθεί για την έως τώρα προσφορά του στον Ολυμπιακό και τον αθλητισμό γενικότερα. Υπάρχει πρόβλεψη για ειδική βράβευση για τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Α.Π.Ο. Κερατσινίου θα τιμήσει τη μνήμη του καθώς έχει διατελέσει και Πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας με μεγάλη προσφορά. 
Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον υπ' αριθμόν 644 των δοξασμένων Βετεράνων του Ολυμπιακού και, όπως πάντα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα από την διεξαγωγή του θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής.
Στις 16:00 οι Βετεράνοι θα αναχωρήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο διατίθεται κάθε φορά για τις ανάγκες της ζωντανής ιστορίας του Θρύλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου