Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τούντορ: «Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»



Ο  Ιγκόρ Τούντορ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, λέει για μια ακόμα φορά αλήθειες που πονάνε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, καταλογίζοντας ότι για την αποτυχία της ομάδας τους φταίνε αυτοί και  μόνο και όχι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης!

Ερωτηθείς, λοιπόν, για το ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα και γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ο Τούντορ απάντησε:

«Μπορεί να έχεις το κεφάλαιο, τους οικονομικούς πόρους, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία, ένα ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να συμβεί.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πόσες αλλαγές προπονητών, 8-9 δεν γνωρίζω καν, πόσοι πολλοί διευθυντές, πρόεδροι, σύμβουλοι όλων των ειδών.

Φέτος είχαμε μια κατάσταση όπου υπήρχαν δύο διευθυντές και δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος έχει εξουσία πάνω στο τι, και ένας διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν ακόμη και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.


Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή την τελευταία συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι, θα δείτε ότι εγώ επαινώ πρώτα τους παίκτες μας αλλά στη συνέχεια κάνω μια πραγματική, αλλά αμφιλεγόμενη σύγκριση -δυστυχώς- με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, πιθανότατα θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για ένα ακόμη παιχνίδι. Είναι λυπηρό αλλά είναι αλήθεια» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου