Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πειραιάς τίμησε τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του (photos)


Την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη βράβευσε ο Δήμος Πειραιά, σε σπουδαία εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο. Το «παρών» σε αυτή την τελετή δίνουν όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.



Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:00 και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, ήταν από νωρίς εκεί, μαζί με την οικογένειά του. Μάλιστα, είχε και συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Μάρκο Σίλβα, αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο.


 Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, το «παρών» έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόιγεβιτς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.



Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ εκεί ήταν και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Μιχάλης Κουντούρης, Πέτρος Κόκκαλης, Θοδωρής Γιαννίκος, Γιώργος Παύλου, Βασίλης Βασιλειάδης.



Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός υπήρχε αντιπροσωπεία από τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννη Αθηναίου και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Χρήστο Μπαφέ.


Μάλιστα, δείγμα της ενότητας και του ότι στον Ολυμπιακό είναι μία οικογένεια, είναι το γεγονός πως στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν παίκτες της ομάδας Νέων, αλλά και εκπρόσωποι από το βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και το πόλο Ανδρών και Γυναικών.

Πλήθος κόσμου και σπουδαίες προσωπικότητες του Αθλητισμού ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη σημερινή μέρα, όπου ο Δήμος Πειραιά βράβευσε δύο... Θρύλους: τον Ολυμπιακό για τα 90 χρόνια ιστορίας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο, στον αθλητισμό, στην πόλη του Πειραιά. 



ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να τα πει και με τα μέλη του μπασκετικού Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Θρύλου, πήγε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και στον Μίλαν Τόμιτς, με τους οποίους είχε θερμή χειραψία και συζήτηση για αρκετή ώρα


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Μία από τις ξεχωριστές στιγμές σε αυτή την σπουδαία εκδήλωση, ήταν και η συνάντηση των δύο προπονητών του Θρύλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο Μάρκο Σίλβα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχαν θερμή χειραψία και τα είπαν για λίγα λεπτά σε εξαιρετικό κλίμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου