Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μάντζαρης: «Υπολογίσιμη δύναμη η Λιμόζ»


Ο  Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει την Πέμπτη με την Λιμόζ το πρώτο του ματς στο ΣΕΦ ( με τους «ερυθρόλευκους» να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Η αρχική τοποθέτηση του γκαρντ του Θρύλου είναι:

  «  Για μας είναι το πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας και ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας όπως κάνει σε κάθε ματς και κάθε χρόνο και μας βοηθάει και να κάνουμε μία καινούρια αρχή και εδώ πέρα. Να ξεκινήσει καλά η χρονιά».

Όσο για την Λιμόζ ο Μάντζαρης είπε:

 «Παρόλο που έχει κάνει ήττες από την Εφές και την Κάχα στην έδρα της δεν πάει να πει ότι είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να υπολογίσει κανείς. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα  με αθλητικούς παίκτες και καλούς σουτέρ. Είναι επικίνδυνη και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Μην ξεχνάς ότι νίκησε και την Τσεντεβίτα που ήταν ένα δύσκολο ματς».

Τέλος αναφορικά με την ετοιμότητα των Πειραιωτών και τις λίγες προπονήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, ο Μάντζαρης δήλωσε ότι:

 «Όπως είναι το πρόγραμμα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις και στην διάρκεια που θέλουμε. Γιατί ξέρεις ότι όταν έχεις ταξίδια σε όλη την εβδομάδα και πηγαίνεις από την Αρμάνι στην Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να κάνεις τις προπονήσεις που θα ήθελες αλλά παρόλα αυτά το κάθε παιδί έχει την θέληση για να δεχτεί όσα λέει ο κόουτς.


Βλέπουμε πολλά βίντεο για να δούμε τα λάθη και τι πρέπει να βελτιώσουμε και όπως είπατε παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα βγάλουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου