Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Άντολιτς: «Δύσκολη η αποστολή μας με Ολυμπιακό»



Την  επόμενη Τρίτη (20/10) ο  Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ από τη Ντινάμο σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο για την ευρωπαϊκή του πορεία παιχνίδι, καθώς οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να   πλησιάσουν ακόμα περισσότερο το στόχο της πρόκρισης στους "16" του Champions League, όπως και αυτοί της Ντιναμό.


Για τον αγώνα αυτό,   μίλησε ο αρχηγός της κροατικής ομάδας, Ντομαγκόι Άντολιτς, τονίζοντας αρχικά:

 "Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Το είδαμε και στο Λονδίνο όπου κέρδισαν την Άρσεναλ με 3-2. Μετά τη δικιά μας επικράτηση επί της Άρσεναλ, οι προσδοκίες των φιλάθλων μας και των ΜΜΕ ανέβηκαν κατακόρυφα, όμως αυτό δεν μας έχει επηρεάσει.

Είμαστε ακόμα μετριοπαθείς και ταπεινοί και συνεχίζουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας αουτσάιντερ στον όμιλο με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε με τους Άγγλους και τους Έλληνες, όμως σίγουρα δεν είμαστε φαβορί απέναντί τους σε καμία περίπτωση".

Στη συνέχεια ο 25χρονος Κροάτης διεθνής μέσος ανέφερε:

"Δεν έχω δει ολόκληρα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος. Είδα όμως τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες του κόντρα στη Μπάγερν και την Άρσεναλ. Όπως ξέρετε, κράτησαν τη Μπάγερν στο 0-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και ήταν μέσα στο να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το 0-3 είναι πλασματικό καθώς έγινε στις καθυστερήσεις και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Στο Λονδίνο ήταν επίσης εξαιρετικοί και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά ότι κυριαρχούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συμμετέχουν στο Champions League επί σειρά ετών, οπότε σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αποστολή για εμάς".


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου