Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Λιοντάρι» έτοιμο για... μάχη!


Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο, ποντάροντας πολλά πάνω στον Αργεντινό μέσο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του λιμανιού.


Η περιπέτεια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου για τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν στο Καραϊσκάκη και ο Αργεντινός μέσος των Πειραιωτών ανυπομοπεί για τη «μάχη» με τους Γερμανούς. Ο Καμπιάσο καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις προκειμένου να είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και αισιοδοξεί πως θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο 35χρονος μεσοαμυντικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πολλά από αυτόν, ειδικά στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι χαρακτηριστικό πως δίνει σε καθημερινή βάση τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Καμπιάσο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς με τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έδειξε ότι δεν ήταν στο 100%, κάτι που άλλωστε επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Μάρκο Σίλβα. Από τότε όμως έχουν περάσει αρκετές μέρες και ο Λατινοαμερικάνος άσος φρόντισε αυτό το διάστημα να καλύψει το χαμένο έδαφος, με τον Πορτογάλο κόουτς του Ολυμπιακού να μην κρύβει την ικανοποίησή του, βλέποντας τον Καμπιάσο να ανεβάζει στροφές.

Ο προπονητής των πρωταθλητών ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η ηγετική παρουσία του Αργεντινού στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ειδικά στα ματς με Μπάγερν και Αρσεναλ, ο Καμπιάσο θα σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος της ανασταλτικής (και όχι μόνο) λειτουργίας των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ολοι λοιπόν στο μεγάλο λιμάνι στηρίζουν πολλά στον Αργεντινό άσο και ο ίδιος εμφανίζεται έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Λατινοαμερικάνος άσος των «ερυθρόλευκων» ανυπομονεί για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και θ' αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά των πρωταθλητών Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιστρέφουν και οι διεθνείς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο, με το ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες το απόγευμα του Ρέντη. Με τη χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών για τα ματς με Πλατανιά (Σάββατο) και Μπάγερν και από αύριο ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς. Αυτό που θέλει ο Σίλβα είναι να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα τραυματισμών οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ομάδα του Πειραιά.

Επιμέλεια: sentragoal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου