Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Τρελές» απαιτήσεις από τον πρόεδρο της Τίγκρες!




Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Τίγκρες με ανάρτηση της στο twitter έκανε λόγο για δικαίωση από τον CAS στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο.
Έτσι, σύμφωνα με τον μεξικανικό σύλλογος, ο 24χρονος διεθνής φορ του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο εκπνέει στις 30/6/2016.

Λίγη ώρα αργότερα μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Τίγκρες είναι διατεθειμένη να ζητήσει λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Πουλίδο, κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο οποίος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της Τίγκρες δήλωσε: «Εμείς θα ζητήσουμε λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Άλαν Πουλίδο. Η πρόθεσή μας είναι να διεκδικήσουμε χρήματα από τις παρατυπίες και τις παρανομίες που υπήρξαν για να γίνει η μεταγραφή του παίκτη στην Ευρώπη».

Μάλιστα, ο Ροντρίγκες τόνισε πως οι απαιτήσεις της Τίγκρες θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ ενώ ρεπορτάζ στο Μεξικό κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 8-11 εκατ. ευρώ!

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αφήσει το συγκεκριμένο θέμα και ίσως τοποθετηθεί επίσημα μέσα στην ημέρα ή τις επόμενες…


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου